i Click Businesses
Image default
Offers

Onboarding

 

Succesfactoren voor nieuwe medewerkers Het aannemen van nieuwe medewerkers kost veel tijd, net als het organiseren van de onboarding van nieuwe medewerkers. Het is erg belangrijk om hier voldoende aandacht aan te besteden. Waarom? Want 30% van de nieuwe medewerkers die niet op een goede manier zijn toegetreden, is al na een half jaar op zoek naar een nieuwe baan. Figuur 4 Succesfactoren voor nieuwe medewerkers Dit is zeker niet de bedoeling. Als je vanaf het begin investeert in een effectieve inwerkmethode voor nieuwe medewerkers, kun je veel tijd, ergernis en teleurstelling besparen. Dit kan via een onboardingplan, maar minstens zo belangrijk is de aandacht van collega’s en managers voor nieuwe teamleden.

 

Het is belangrijk dat online onboarding nieuwe medewerkers motiveert en ervoor zorgt dat ze trots zijn om deel uit te maken van de organisatie. Ze moeten zich thuis voelen, maar ook een diep begrip hebben van de organisatie en cultuur. Daarnaast is een gevoel van verbondenheid met collega’s en de organisatie essentieel. De volgende vier factoren zullen uw onboardingplan succesvol maken: aansluiten Door kennis over de organisatie te delen, voelt een medewerker zich verbonden met het bedrijf waar hij of zij gaat werken. Denk bijvoorbeeld aan missie, visie en geschiedenis. In die zin is het ook een goede zaak om medewerkers trots te maken op het teamlid zijn van de nieuwe werkgever. cultuur Alle elementen van het onboardingplan moeten worden geïntegreerd in de organisatiecultuur. Normen zijn belangrijk, maar ook de heersende cultuur onder medewerkers is belangrijk.

 

gehoorzamen Met deze factor denken mensen al snel aan de regels en wetten waar medewerkers zich aan moeten houden, maar er zijn er meer. Principes, normen en waarden zijn ook belangrijk. Hoe gaan collega’s met elkaar om en hoe gaan ze om met klanten en leveranciers? Gemeenschap Hoe je het ook bekijkt, het belangrijkste in elke organisatie zijn mensen. Laat nieuwe medewerkers dus kennismaken met collega’s. Laat nieuwe medewerkers hen kennen, wat ze doen en wat ze kunnen bereiken. Maar vooral wat de nieuwe features voor het bedrijf kunnen betekenen. De onboarding van nieuwe medewerkers is een proces, geen eenmalige actie. Het is goed om het programma meteen op de eerste dag te starten, maar te veel informatie in de eerste acht uur of zelfs de eerste week kan averechts werken. Bedenk daarom goed welke informatie wanneer relevant is en pas deze aan voor nieuwe medewerkers.

 

business management

auto verkopen 

tweedehands auto

 

 

 

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/waarde-auto-bepalen-gratis/