i Click Businesses
Image default
Shopping

Verbetering van magazijn verlichting

Het behoeft geen betoog dat goede verlichting op de werkplek belangrijk is voor de productiviteit, concentratie en het humeur van de mensen. Dat geldt voor een kantoor, maar zeker ook voor een magazijn, een plek waar vaak geen of weinig daglicht binnenkomt. Hoe is de magazijn verlichting bij jou in het bedrijf? Hangen er nog TL balken? 

Dan is het nu tijd om deze te vervangen door Led verlichting. Led verlichting geeft goed zicht en je bent daarmee op een duurzame manier bezig. Dat wil je toch ook? Overweeg je de verlichting aan te pakken? Laat een offerte op maat maken.    

 

 

 

Magazijn verlichting, de voordelen 

De voordelen van magazijn verlichting op een rijtje:

–        Energiebesparing

–        Minder CO 2 uitstoot

–        Bij keuze slimme verlichting nog meer besparing

–        Minder onderhoud dan bij verouderde verlichting door lange levensduur Led verlichting

–        Goed zicht is belangrijk voor concentratie medewerkers

–        Goed zicht komt de productiviteit ten goede

–        Er zitten geen schadelijke stoffen in Led verlichting

–        Minder ziekteverzuim door goed zicht, heel belangrijk voor gezondheid medewerkers, goede verlichting zorgt mede voor prettige werksfeer

–        Geen hinderlijke flicker

 

Laat je adviseren over de juiste verlichting op deze werkplek. Wist je dat je de keuze hebt uit het geheel vernieuwen van de bestaande verlichting of het renoveren ervan? Ben je eruit? Kies voor maatwerk uigevoerd door een specialist. Als je berekent of laat berekenen hoeveel energie je kunt besparen met Led verlichting dan zul je snel een beslissing kunnen nemen. 

Of het nu een magazijn, kantoor, school of ander gebouw betreft, maak de overstap naar duurzame verlichting, waarbij jij, je medewerkers en last but not least het mileu zijn gebaat.