i Click Businesses
Image default
Offers

Zo kies je de juiste verlichting voor grote ruimtes

Ben je van plan om verlichting op te hangen in een grote ruimte, maar heb je nog geen idee hoe je dit het beste aan kunt pakken? Dan ben je bij deze blog aan het juiste adres. Want wij leggen je in deze blog precies uit waar je allemaal op moet letten. Én geven je een duurzame oplossing waarmee je behoorlijk wat energie kunt besparen. Ben jij ook benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan even de tijd om deze blog rustig te kunnen lezen.

 

Met een UFO-lamp waan je je op een andere planeet

 

Wist je dat er ook lampen bestaan die lijken op een UFO? Deze lampen worden verkocht onder de naam LED highbay. Deze lampen worden vaak vergeleken met UFO’s vanwege de ronde vorm alsook de hoeveelheid licht die een dergelijke lamp produceert. En dat is niet niks. Want een LED highbay lamp kan maar liefst 130 lumen per watt uitstoten. Ter vergelijking: een normale, standaard gloeilamp kan maar 15 lumen per watt produceren. Een gloeilamp is dan ook de minst efficiënte lichtbron die er te verkrijgen is. Met een LED highbay waan je je dus werkelijk op een andere planeet!

 

Andere voordelen van LED highbay lampen

 

LED highbays produceren niet alleen ontzettend veel licht per watt, ze zijn ook nog eens goed bestand tegen vocht. LED highbays zijn dan ook veelzijdig inzetbaar. Het zijn perfecte lichtbronnen om grote ruimtes met een hoog plafond, zoals fabriekshallen en magazijnen, voldoende mee te verlichten. Deze lampen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zelfs buiten geplaatst worden.

 

Om LED highbay lampen zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten, zijn er verschillende kleurtemperaturen beschikbaar. Zo heb je de keuze uit koud wit licht, warm wit licht en helder licht. Elk met zijn eigen voordelen. Daar waar warm wit licht een echte sfeermaker is, wordt koud wit licht veelal gebruikt wanneer je goed zicht nodig hebt. Helder licht kan tot slot de aandachtsspanne en het concentratievermogen vergroten.

 

LED highbays koop je bij dé specialist

LED highbay lampen koop je natuurlijk bij dé specialist op het gebied van LED verlichting. We hebben het dan ook over ledlichtstunter.nl. Deze partij heeft een ruim assortiment aan allerlei verschillende soorten LED verlichting. Van LED TL lampen, tot LED highbays en downlights en LED panelen. Wil je meer weten of heb je een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice.

https://www.ledlichtstunter.nl/